HTML

VacsoraCsütörtök

Minden csütörtökön új receptet próbálunk ki, főzünk, borozunk.

Linkblog

Hercegnő burgonya

2008.09.11. 08:59 vacsoracsutortok

Hozzávalók:

1 kg burgonya
1/2 teáskanál őrölt szerecsendió
10 dkg vaj
2 dl tejszín
2 tojás sárgája
1 teáskanál friss gyömbér

Elkészítés:

A burgonyát megfőzzük és megtörjük. Hozzákeverjük a vajat majd a 2 tojás sárgáját és a tejszínt. Végül az apróra vágott gyömbért és a szerecsendiót. Habosra keverjük, majd a kész masszát csillagcsövű habzsákba töltjük és apró formákat nyomunk belőle. Végül 180C-ra előmelegített sütőben 5-10 perc alatt aranyszínűre sütjük.

Jó étvágyat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsoracsutortok.blog.hu/api/trackback/id/tr18658307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása